Autoramen blinderen

Voor autoramen blinderen gaat u naar Legro Autoglas, specialist in blinderen en tinten. Met geblindeerde ramen krijgt uw auto een mooie, sportieve uitstraling, betere zonwering en meer privacy.

Laat uw auto ramen tinten tegen een scherpe prijs, met snelle en deskundige service. Vraag een vrijblijvende offerte aan via de site.

Autoramen blinderen

Specialist in blinderen en tinten

Autoramen blinderen is het beplakken van auto ramen met speciale, zonwerende folie. Hierdoor krijgen de autoruiten een mooie, donkere tint.

U kunt bij ons kiezen uit verschillende kleuren en tinten voor het blinderen van de ramen. Wij geven u graag advies over de verschillende opties. Zo kunt u de juiste keuze maken voor een optimaal resultaat en de mooiste uitstraling.

Bij het blinderen van de autoruiten gebruiken we uitsluitend kwaliteitsfolie. De raamfolie wordt zorgvuldig en professioneel aangebracht, zodat er geen kreuken of luchtbelletjes ontstaan. De raamfolie plakken we ook altijd aan de binnenzijde van het raam. Op die manier zijn beschadigingen van buitenaf niet mogelijk en blijft de folie mooi.

Autoramen blinderen: wat zijn de voordelen?

Autoramen blinderen heeft meerdere voordelen:

  • Uw auto krijgt een mooie, sportieve uitstraling
  • Blinderen werkt zon- en warmtewerend en houdt UV-straling tegen: fijn voor op vakantie en ideaal achterin voor de kinderen
  • Geen verkleuring van uw interieur door UV-straling/zonlicht
  • Besparing op brandstof: door betere zonwering hebt u de airco minder nodig
  • Beter zicht en minder last van de zon
  • Meer privacy: uw waardevolle spullen zijn altijd uit het zicht
  • De folie maakt het moeilijker om een ruit in te slaan en werkt dus inbraakvertragend

Autoramen blinderen: wat mag wel en wat mag niet?

In programma’s als Wegmisbruikers en Blik op de Weg zie je regelmatig bestuurders die worden aangehouden, omdat de autoruiten te veel geblindeerd zijn. Wat mag nu wel en wat niet?

  • Voorruit en de zijruiten van de voorportieren: de lichtdoorlatendheid van deze ruiten moet minimaal 55% bedragen. De politie kan de lichtdoorlatendheid meten met de zogenaamde TintMan.
  • Achterruit en zijruiten van de achterportieren: deze ruiten hoeven niet aan een minimale lichtdoorlatendheid te voldoen en kunnen dus altijd met elke folie beplakt worden. Bij het blinderen van de achterruit is wel vereist dat het voertuig over een rechter buitenspiegel beschikt.

Bij het blinderen van de autoruiten houden we rekening met de vereiste lichtdoorlatendheid. Zo weet u zeker dat de getinte ramen aan de wettelijke norm voldoen en loopt u geen risico op een vervelende bekeuring.

Ramen blinderen prijs

De prijs van het blinderen van de ramen hangt af van de gekozen raamfolie en type/grootte van de ramen. Op basis van uw auto en specifieke wensen kunnen wij u adviseren wat de beste en goedkoopste optie is.

Met een advies en offerte op maat krijgt u altijd de beste prijs voor het blinderen van de autoruiten. Goedkoop ramen blinderen met vakmanschap en kwaliteit: daar kunt u bij ons op rekenen.

Ga voor die sportieve look en laat uw autoruiten blinderen

U heeft de keus uit verschillende soorten raamfolies en wij adviseren u graag welke kleur en tint het best bij uw auto past.

Geef uw auto die sportieve uitstraling en bescherm uzelf tegen zon en inbraak. Vul hier uw online offerte-aanvraag in voor een scherpe prijsopgave. Bellen kan natuurlijk ook, op 013-8899013.