Camper raam plaatsen

Wilt u een camper raam plaatsen? Wij helpen u graag: snel klaar, vakkundige montage en scherpe prijzen.

Geef uw camper net dat beetje extra: meer comfort, meer functionaliteit en een mooiere uitstraling. Klik hier voor een vrijblijvende offerte of een afspraak.

Waarom een camper raam plaatsen

Er zijn verschillende redenen om een camper raam te laten inbouwen:

  • Vervanging van een camper raam door schade/lekkage
  • Camper raam vervangen door een grotere ruit
  • Realiseren van betere ventilatie en meer lichtinval
  • Plaatsen van een raam voor de ombouw van een bestelbus tot camper (zoals een VW Transporter)
  • Vergroten van de veiligheid: het plaatsen van een raam in de schuifdeur kan het zicht verbeteren door wegnemen van de dode hoek

Mogelijkheden in camper ramen

Hebt u specifieke wensen voor het inbouwen van ramen in uw bus of camper? Als specialist in autoglas kunt u bij ons terecht voor al uw wensen op het gebied van raaminbouw. Ook geven wij u graag advies over wat de beste opties zijn voor uw bus of camper.

Als u bijvoorbeeld meer ventilatie en lichtinval wilt in uw camper, kunnen wij u adviseren welk type raam hier het meest geschikt voor is. Van schuifruit tot glaspaneel: wij kunnen het voor u realiseren.

Mooie afwerking camper ruiten

We besteden veel aandacht aan de afwerking van de raam montage. Bij het plaatsen van camper ramen draait het namelijk zeker niet alleen om functionaliteit. Ook de look en uitstraling zijn belangrijk. Daarom zorgen we ervoor dat de ramen perfect passen bij de bus. Uw bus of camper krijgt meer comfort, functionaliteit én een mooiere uitstraling.

De keuze van materialen bij het inbouwen van ramen wordt afgestemd op het voertuig. Zo kunt u kiezen voor hetzelfde type raam dat al in de bus gebruikt wordt, zodat alles mooi op elkaar aansluit. Glas met dezelfde bolling, tint en kleurcoating zorgt voor een fraaie en consistente look.

U kunt er ook voor kiezen om de ramen te laten blinderen voor een betere zonwering. Blinderen van de camper ramen heeft bovendien het voordeel dat waardevolle spullen beter uit het zicht blijven.

Laat een camper raam plaatsen bij de echte specialist

Zoekt u meer comfort, veiligheid en een mooiere uitstraling van uw camper of bus? Maak dan vandaag nog een afspraak en laat een camper raam plaatsen!

Vakkundige montage, kwaliteit in service, een ruime keuze en deskundig advies. Dat maakt ons dé specialist op het gebied van autoglas. Meer weten over de mogelijkheden? Bel ons op 013-8899013 of stuur een e-mail via het contactformulier.