Glaslook panelen

Uitgekeken op uw saaie bestelbus? Geef uw bus een luxe en sportieve uitstraling met glaslook panelen! Wij gebruiken glazen panelen van hoge kwaliteit voor een duurzame glaslook. Snel klaar, scherpe prijzen en een flitsend resultaat.

Bel ons op 013-8899013 of stuur een e-mail voor een offerte of afspraak.

Auto ramen blinderen

Wat zijn glaslook panelen

Glaslook panelen zijn ruiten met donkere raamfolie om een bestelbus een luxe uitstraling en privacy look te geven. Ze worden ook wel nepruiten of blinderingspanelen genoemd.

Behalve in glas, zijn glaslook panelen ook in andere materialen beschikbaar. Bijvoorbeeld in plastic, metaal, kunststof of polyester. Deze materialen hebben het grote nadeel dat ze kunnen verkleuren, kromtrekken en gevoelig zijn voor krassen.

Wij gebruiken daarom alleen glaslook panelen van echt glas. Deze zijn krasbestendig, verkleuren niet en kunnen niet kromtrekken. Als u bij ons glaslook panelen laat plaatsen, kunt u dus rekenen op kwaliteit en duurzaamheid. De panelen blijven mooi en gaan lang mee.

Voordelen van glaslook panelen

Glaslook panelen zijn erg populair en worden steeds vaker gebruikt voor allerlei bestelbussen, zoals de VW T5 of Opel Vivaro. Redenen om te kiezen voor glaslook panelen zijn:

  • Mooiere styling
  • Van saaie bedrijfswagen naar een bus met luxe en sportieve uitstraling
  • Zonwering met UV-bestendige folie
  • Stijlvolle privacy look: waardevolle spullen blijven uit het zicht
  • Panelen van echt glas: krasbestendig en duurzaam

Snelle en vakkundige montage

Als vakspecialist in autoglas kunt u bij ons rekenen op een snelle en vakkundige montage van glaslook panelen tegen een scherpe prijs.

We verwijderen allereerst de spanten. Hierna kan een gat in het plaatwerk van de bestelwagen worden geknipt.

Vervolgens ruwen we de sponning op en ontvetten deze. Dan plaatsen we een rubberen afwerkprofiel in de raamopening. Dit zorgt voor een stevige plaatsing van de ruit en een solide, vochtdichte afwerking.

Ten slotte prepareren we het glaslook paneel door het te ontvetten, activeren en lijm aan te brengen. Daarna wordt het glaslook paneel op de bestelwagen geplaatst.

Ruiten blinderen

U kunt bij ons ook terecht voor het blinderen van ruiten. Zo houdt u kostbare spullen in de bestelbus uit het zicht.

Ook zorgt het voor een consistente look als u glaslook panelen laat plaatsen. We kunnen bij het blinderen dezelfde raamfolie gebruiken als die van de glaslook panelen. Dit zorgt voor een strakke en consistente styling.

Mogelijkheden in glaslook panelen

Naast deskundige montage kunt u bij ons rekenen op een snelle service, kwaliteitsmaterialen en een scherpe prijs. Ook geven wij advies op maat voor de beste plaatsing, afmeting en kleur van de panelen.

Wij plaatsen glaslook panelen voor alle typen bestelbussen, waaronder:

  • Volkswagen Transporter T5
  • Renault Trafic
  • Opel Vivaro
  • Mercedes Vito

Bel ons voor een offerte of afspraak op 013-8899013 of stuur een e-mail via de site.