Raam inbouwen bestelbus

Raam inbouwen in uw bestelbus? Wij verzorgen de inbouw van alle typen ramen. Van zijruiten tot achterruiten en van kleine ramen tot grote glaspanelen.

Maak vandaag nog een afspraak en geef uw bestelbus die prachtige uitstraling! Ook voor blinderen van ramen kunt u bij ons terecht. Klik hier voor een vrijblijvende offerte of een afspraak.

Waarom een raam inbouwen in uw bestelbus

Er zijn verschillende redenen om een raam in te bouwen in een bestelbus:

  • Betere verkeersveiligheid: een raam plaatsen in de schuifdeur verbetert het zicht door het wegnemen van de dode hoek
  • Betere ventilatie
  • Meer lichtinval
  • Ombouwen van bestelbus naar camper
  • Ombouwen van gesloten bestelwagen naar personenbus
  • Mooiere en sportievere look van de bestelbus

Hebt u specifieke wensen voor de inbouw van ramen in uw bestelbus? Wij realiseren het voor u. Als specialist in autoglas pakken wij elk project aan. Ook geven wij u graag advies over de beste opties voor ruitmontage. Zo bent u zeker van het optimale en mooiste resultaat.

Ruiten plaatsen in bestelwagen

Het plaatsen van een raam in een bestelwagen gaat als volgt in zijn werk.

Allereerst wordt er een gat geknipt in het plaatwerk van de bestelwagen. Dit doen we met een zogenaamde knabbelschaar.

Als het gat geknipt is, worden de randen netjes afgewerkt. Ter voorkoming van roest wordt het plaatwerk behandeld met roestwerende primer. Vervolgens wordt de raamopening voorzien van een rubberen u-profiel. Dit houdt de ruit goed op zijn plaats en zorgt voor een nette en vochtdichte afwerking.

Ten slotte is het tijd om het raam in de bestelwagen te plaatsen. Na ontvetten van het raam en de sponning, wordt de ruit behandeld met een activator, zodat de kit goed kan hechten. Vervolgens plaatsen we de ruit in de bestelwagen.

Altijd een mooie look

Een functionele en perfect gemonteerde ruit is natuurlijk het belangrijkste. Maar ook de look vergeten we zeker niet. De bestelbus moet er natuurlijk wel mooi uitzien!

Met een ruime keuze in verschillende ruiten, creëren we de mooiste look. We zorgen ervoor dat de ruiten mooi passen bij de bestelbus en de juiste bolling, coating en tint hebben.

Wilt u een goede zonwering, dan kunnen we de ruiten voor u blinderen. Dit zorgt bovendien voor meer veiligheid. Door ruiten te blinderen, blijven uw waardevolle spullen uit het zicht.

Afspraak maken voor inbouw ramen bestelbus

Ga voor het inbouwen van ramen in uw bestelbus naar dé vakspecialist in autoglas voor Tilburg en omstreken.

Wij bieden deskundige montage, full service, een ruime keuze en advies op maat. Meer weten of gelijk een afspraak maken? Bel ons op 013-8899013 of stuur een e-mail via het contactformulier.